MAZDA Márkakereskedés és szerviz

A vadonatúj Mazda CX-30

Új generációs kompakt crossover. Hamarosan megérkezik

tudjon meg többet!

Mazda RX-VISION

A bolygódugattyús motor jövője

tudjon meg többet!

Az új MAZDA CX-5

A vezetési élmény új dimenziói

MAZDA MX-5

Legendás, nagy sikerű roadster

MAZDA 6

A minőség csúcsa!

MAZDA 3

Lenyűgöző forma, alacsony fogyasztás

MAZDA 2

A sportos kisautó igazi örömforrás

Az új MAZDA CX-3

Új stílusú kompakt crossover, amelyet élmény vezetni

MAZDA 2 MAZDA 2MAZDA 3 MAZDA 3MAZDA CX-3 MAZDA CX-3MAZDA 6 MAZDA 6Mazda MX-5 Mazda MX-5Mazda CX-30 Mazda CX-30MAZDA CX-5 MAZDA CX-5
Letölthető dokumentumok:

Katalógus


A vadonatúj Mazda CX-30

Amikor az ember az életben továbblép, kell egy autó, ami vele tart. Egy autó, amely a kupé áramvonalasságát ötvözi a SUV merész robusztusságával. Kívül elég kicsi ahhoz, hogy a városban könnyen manőverezzen, belül pedig elég tágas a hosszabb utakhoz is. Egy autó dinamikus teljesítménnyel, amellyel valóban öröm az utazás, a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban.

Az új MAZDA CX30
 
A vadonatúj Mazda CX-30 kívül-belül egyszerűen szép – a karosszéria áramvonalas kialakításától kezdve a belső tér lenyűgöző kidolgozottságán át az innovatív technológiáig, amely az egész autó alapját képezi. Mindezek az Ön életstílusának kiegészítői, és olyan atmoszférát teremtenek, amelyben minden utazás igazi öröm.

CX30 beltér

A vadonatúj Mazda CX-30 modell pontosan reagál minden parancsára, a kormány legenyhébb elfordítására és a gázpedál megérintésére egyaránt. A Skyactiv motorok vérpezsdítő teljesítményt, kiváló üzemanyag-fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást nyújtanak.

MAZDA CX30