MAZDA Márkakereskedés és szerviz

Az új Mazda6 Szedán

a minőség csúcsa

Az új MAZDA 6

A kompromisszumok nélküli, örömteli autózáshoz tervezve

Az új Mazda6

Stílusos megjelenés kivételes teljesítménnyel kombinálva

Műszaki adatok Műszaki adatokKépek KépekVideók VideókÁrlista ÁrlistaTartozékok Tartozékok
Letölthető dokumentumok:

Árlista

Felszereltség

Mazda6 katalógusMűszaki adatok

 

Új Mazda 6 kombi

Az új Mazda6 Sportkombi ragyogóan és elegánsan teljesít minden szerepkörben, remekül illik az aktív és igényes életmódhoz.

A legintelligensebb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereknek és a legújabb SKYACTIV technológiának köszönhetően a vezetés még sosem volt ennyire biztonságos és élvezetes, az üzemanyag-hatékonyság is kiemelkedő, és az autó-utas közötti Jinba Ittai kapcsolat is szorosabb, mint valaha.SKYACTIV motor

SKYACTIV motor


A legújabb SKYACTIV-G 2.0 és SKYACTIV-D 2.2 motor egy pillanat alatt, készségesen biztosítja a megfelelő teljesítményt, és a vezető is magabiztos lehet, hiszen tudja: szükség esetén több erő is van még a motorban. Az erőnél többről van szó: az irányítás a lényeg. Csak nyomja le a pedált, és az új Mazda6 Sportkombi a nyomásnak megfelelően precízen, pontosan a kívánt erővel gyorsul.


Felfüggesztés

Fejlett felfüggesztés


A vezetőnek és az utasoknak a legelső alkalomtól kezdve, bármilyen útfelületen feltűnik az utazás kiváló minősége, bárhová is autózzanak. Mérnökcsapatunk komoly fejlesztéseket végzett a felfüggesztési rendszeren annak érdekében, hogy kis gravitációs erőnél finomabban működjön, így a szűk városi utcákon kényelmes legyen, ugyanakkor nagy gravitációs erőnél, hosszú, kanyargós vidéki utakon stabilitást nyújtson.


Szélvédőre kivetített aktív kijelző

Szélvédőre kivetített aktív kijelző


A napi vezetést sokkal könnyebbé teszi legújabb aktív kijelzőnk. A vezetőnek most már nem kell lefelé tekintenie a járművel és útviszonyokkal kapcsolatos fontosabb információkért, hiszen ezek előtte vannak a szélvédőn. Áttekintheti a vezetési körülményeket, egyebek közt a részletes (turn-by-turn) navigációs utasításokat és sebességhatárokat, valamint az utazás lényeges információit.


360 fokos látószögű monitor

360°-os látószögű monitor


A városbeli parkolás és manőverezés nem nagy kihívás az új 360°-os látószögű kamerával. Négy kamerával és nyolc érzékelővel figyelheti az autó körüli területet. Hátramenetben a közeli akadályokat riasztórendszer jelzi. A kamerák segítségével láthatóvá válnak a holtterek, a T-elágazásoknál az akadályok távolsága. Parkoláskor nemcsak az autó előtti és mögötti teret lehet belátni, hanem madártávlatból a jármű körüli területeket is.A városbeli parkolás és manőverezés nem nagy kihívás az új 360°-os látószögű kamerával. Négy kamerával és nyolc érzékelővel figyelheti az autó körüli területet. Hátramenetben a közeli akadályokat riasztórendszer jelzi. A kamerák segítségével láthatóvá válnak a holtterek, a T-elágazásoknál az akadályok távolsága. Parkoláskor nemcsak az autó előtti és mögötti teret lehet belátni, hanem madártávlatból a jármű körüli területeket is.


Adaptív LED-es fényszórók

Adaptív LED-es fényszórók


A stresszt minimálisra csökkenti a kategóriájában egyedülálló technológia, például az adaptív LED-es fényszórók. Autópályán a fényszórók automatikusan távolságira váltanak, hogy megvilágítsák az úttestet. A legújabb LED-es fényszórók a korábbi négy blokkal szemben 20 fényblokkal rendelkeznek a pontosabb szabályozás érdekében, segítenek a gyalogosok gyorsabb észlelésében, és jobb látási viszonyokat biztosítanak a kanyarokban.


Mazda radaros sebességszabályozó automatika Stop & Go funkcióval

Mazda radaros sebességszabályozó automatika Stop & Go funkcióval


Nagy forgalomban a helyzet gyorsan változhat. A Mazda radaros sebességszabályozó automatika (MRCC) segít a nyugodt és élvezetes vezetésben. A rendszer méri az autó előtti járművek sebességét és távolságát, valamint a motor és a fékek automatikus szabályozásával folyamatosan tartja a beállított távolságot a járművek között. Ez a rendszer 0 km/h-tól kezdve működik.


Mazda radaros sebességszabályozó automatika Stop & Go funkcióval

Innovatív i-ACTIVSENSE


Nem lehet szeme mindenütt, hacsak nem Mazda6-ot vezet. Innovatív forgalmi jelzőtábla-felismerés szélvédőre való vetítéssel figyelmezteti Önt a fontos közúti táblákra, még akkor is, ha Ön nem vette észre őket. Négy kamerával és nyolc érzékelővel a Mazda6 biztonságos, örömteli vezetést biztosít.