MAZDA Márkakereskedés és szerviz

Új MAZDA 3

Sportos, stílusos, KODO

Új MAZDA 3

Sportos, stílusos, KODO

Új MAZDA 3

Sportos, stílusos, KODO

Műszaki adatok Műszaki adatokKépek KépekVideók VideókÁrlista ÁrlistaTartozékok Tartozékok
Letölthető dokumentumok:

Katalógus

Felszereltség

ÁrlistaMűszaki adatok


Egy új generáció első tagja, amely alapos mesterségbeli tudás felhasználásával, a jövő kihívásait is szem előtt tartva készült.

Mazda3 karosszéria

Skyactiv-járműfelépítés


A Skyactiv-járműfelépítésnek köszönhetően az ülések, a karosszéria és a futómű is az ergonomikus kialakítást szolgálják, így a vezetés zökkenőmentesnek és természetesnek hat.
Skyactiv futómű


Hajtáslánc


Válasszon a még erőteljesebb, 2,0 literes Skyactiv-G motorok közül, amelyekben most rendelkezésre áll a hengerinaktiválás, nagyobb teljesítménnyel és kiemelkedő hatékonysággal. A Skyactiv-D 1.8 motor károsanyag-kibocsátása alacsonyabb, és simábban, gyorsabban reagál.
SKYACTIV motor


Belső tér


Élvezze a pihentető kényelmet a vezetés során. Könnyen szabályozhatja a vezetési pozíciót, mivel további beállítási lehetőségeket adtunk hozzá a kormányhoz, az első üléspárnák döntési beállításával pedig elérheti az ideális testtartást.
Mazda 3 belső tér


Bose hangrendszer


A 12 hangszórós Bose hangrendszer egy 8 cm-es középső hangszóróval, egy pár hátsó szatellithangszóróval és egy mélysugárzóval bővült. Egyedi hangolási funkció is rendelkezésre áll, amely erőteljesebb basszust és jobb hangminőséget tesz lehetővé.
*Csak opcionális csomagként áll rendelkezésre
Bose hangrendszer


A JÖVŐ MOTORJA


A Mazda innovatív és felelősségteljes motortechnológiájának köszönhetően bizalommal tekinthet a jövőbe. Motorjaink már megfelelnek az olyan szabványoknak is, mint például az EURO 6d-Temp, amely 2019-ben lép érvénybe. Ez a technológia alapfelszereltség minden autónkban.
SKYACTIV motor


Hátsó lámpák


A négy, kör alakú, 3D kialakítású hátsó lámpa határozott megjelenést kölcsönöz az autónak, amely jól illeszkedik a karosszéria stílusához.
Hátsó lámpák